Welkom

Het Centrum Nascholing Onderwijs of CNO is een universitair nascholingscentrum voor onderwijspersoneel. Binnen de Antwerp School of Education van de Universiteit Antwerpen vormt het een zelfstandige entiteit. Lees hier meer over CNO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Voor een optimale functionaliteit van deze website raden wij de browser Firefox aan. 

Ervaart u problemen bij het inschrijven? Kijk dan eerst na of u de laatste update(s) van Firefox hebt geïnstalleerd én of uw pop-upblocker is uitgeschakeld.

In de kijker

Lessen ontwerpen met de herziene taxonomie van Bloom (herhaling 4) - uitgesteld naar 20-21 30-11-2020

Lees meer

Crisismanagement en crisiscommunicatie: een praktische gids 05-05-2020

Lees meer

Computationeel denken: leren programmeren met Python en Jupyter notebooks 05-05-2020

Via Jupyter notebooks, digitale documenten die zowel uitvoerbare code bevatten als tekst, afbeeldingen, hyperlinks… leer je de basisprincipes van programmeren in Python. Je gaat zelf actief met de notebooks aan de slag.

Lees meer

CNO maatregelen coronavirus

Update 31 maart 2020

Als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19-virus, zal geen enkele CNO-nascholing van het derde trimester doorgaan via contactonderwijs. Wij bieden waar mogelijk de geplande cursussen en themadagen aan via afstandsonderwijs. De overige nascholingen stellen we uit tot volgend schooljaar of hebben we noodgedwongen afgelast.

CNO brengt jou tijdig op de hoogte van de nieuwe afspraken voor de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven. Het Centrum Nascholing Onderwijs bedankt je nu al voor je begrip.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Graag tot na de paasvakantie via digitale weg!


Het CNO-team